Anläggningar

Två fräscha TR-GYM

Vi har två moderna tränings- och hälsoanläggningar. På Edholmsgatan erbjuder vi det mesta inom träning men också sjukgymnastik, naprapati och en mängd andra tjänster. Nyckelanläggningen på Kvarngatan är ett modernat gym med konditions och styrkemaskiner.

Det finns en stor parkering i direkt anslutning till Edholmsgatan där våra medlemmar har fri parkering.

TR Edholmsgatan (Hitta TR Edholmsgatan)

Här kombinerar vi ett komplett utrustat gym. En modern hälsoanläggning med över 40 pass/v på en 1800kvm yta med sjukgymnastik, naprapati, PT, kostrådgivning, massörer, testledare och hälsokonsulter. Välkommen in till vår heltäckande anläggning där du, i kombination till träning, även kan avnjuta bastu och café för extra avslappnande stunder. Caféet är fullutrustat för att ge er den bästa energiåterhämtningen efter passet och vår frys är full med god och hälsosmart mat från storsäljaren Foodbox. Ett café utformat för bästa möjliga avslappning och återhämtning.

TR City (Hitta TR City)

En välutrustad anläggning på 300kvm där våra medlemmar med Årsabonnemang eller Citykort är välkomna. Utrustad med Technogym Selection Line. Öppet 365 dagar om året, 05.00 – 24.00. Åldersgräns 18 år.